Grillowane sardynki w stylu śródziemnomorskim

Grillowane sardynki w stylu śródziemnomorskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.64 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 396 kalorii, 31g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Mieszanka sardynek, tymianku, cytryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to SARDYNKI W STYLU MORO NA KOLACJĘ, Sarde En Saor (sardynki w stylu weneckim), oraz Crostini z solonym masłem po europejsku, wędzonymi sardynkami i rzeżuchą pieprzową.
Instrukcje
Sardynki opłukać wewnątrz i na zewnątrz i poklepać papierowymi ręcznikami. Włóż gałązkę tymianku do każdej ryby.
Umieść je w płytkim niemetalicznym naczyniu. Zetrzyj skórkę i wyciśnij sok z 3 cytryn.
W misce wymieszać skórkę z cytryny i sok, olej, kminek i czosnek.
Polej sardynki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Przenieś sardynki do naoliwionego stojaka brojlerów, rezerwując mariande. Dusić przez 2-3 minuty z każdej strony, fastrygowanie marynatą.
Pozostałą cytrynę cienko pokroić.
Sardynki przełożyć na półmisek i od razu podawać, przyozdobione cytryną i większą ilością gałązek tymianku.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;