Grillowane przegrzebki z koprem włoskim
Grillowane przegrzebki z koprem włoskim to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 0g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Grillowane Przegrzebki Morskie I Koper Włoski, Przegrzebki z jogurtem i koprem włoskim, oraz Wędzone Przegrzebki Z Koprem Włoskim I Pomidorem.
Instrukcje
Grill do średniej wysokości. Wrzucić przegrzebki z 2 łyżki oliwy z oliwek w małej misce, aż będą dobrze pokryte. Przesuń 6 przegrzebki na każdym z 4 małe szaszłyki. Doprawić solą i pieprzem.
Cebulę kopru włoskiego przeciąć na pół wzdłuż, wyciąć rdzeń i pokroić w poprzek na kawałki o grubości ¼ cala. Wymieszać z pozostałą ½ łyżki oleju i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać patelnię z olejem, aż będzie bardzo gorąca. Nie używaj zbyt dużo oleju. Nie smażymy kopru włoskiego. Następnie dodać koper w jak najbliżej jednej warstwy.
Pozostaw go w spokoju, aż zacznie brązowieć. Następnie wymieszaj patelnię i gotuj, aż koper włoski zwiędnie około 5 minut. W międzyczasie umieść szaszłyki na grillu na bezpośrednim ogniu. Powinny skwierczeć. Grill z jednej strony, aż przegrzebki rozwijać złote brązowe znaki grill, o 1 do 2 minut. Następnie włączyć je raz i kontynuować gotowanie kolejną minutę lub tak dłużej. Są ledwo ugotowane i rzadkie.
Wyjmij z grilla i pozwól im odpocząć 2 lub 3 minuty.
Usuń przegrzebki z szaszłyków.
Podawać na ciepło z koprem włoskim i linguine.