Grillowane Przegrzebki Morskie Z Sosem Z Kolendry I Czarnej Fasoli

Grillowane Przegrzebki Morskie Z Sosem Z Kolendry I Czarnej Fasoli
Jeśli 92 grosze za porcję spada w budżecie, grillowane przegrzebki morskie z kolendrą i sosem z czarnej fasoli może być doskonały bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Ten przepis służy 6. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, kolendrę, mirin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowe Tostadas z czarnej fasoli z sosem kolendrowym, Zdrowe Tostadas z czarnej fasoli z sosem kolendrowym, oraz Black Bean Mango Stir Fry with Cilantro Lime Coconut Sauce dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn