Grillowane Przegrzebki
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz szarą musztardę poupon dijon, skórkę z cytryny, donice z migdałami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Rozmarynowe Przegrzebki, Indian Pan - Grillowane Przegrzebki Morskie, oraz Grillowane Przegrzebki Morskie I Koper Włoski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać dressing, musztardę, skórkę z cytryny, sok i pieprz do wymieszania. Zarezerwować połowę mieszaniny opatrunku do późniejszego użycia.
Wlać pozostałą mieszaninę dressing przegrzebki w płytkim naczyniu; włączyć równomiernie płaszcz po obu stronach przegrzebki.
Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania. Po około 15 min., przygotować ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, mieszając w zarezerwowanej mieszance opatrunkowej przed ostatecznym czasem odstawiania.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Usuń przegrzebki z marynaty; wyrzucić marynatę. Gwint 3 przegrzebki na 2 równoległe szaszłyki umieszczone około 1/2 cala od siebie. Powtórz z pozostałymi przegrzebkami.
Przegrzebki grillowe 3 do 4 min. z każdej strony lub aż do nieprzezroczystego i lekko zbrązowiałego po obu stronach.
Wymieszać orzechy i 2 łyżki. pietruszka do ryżu; łyżka ryżu na talerz. Wierzch z przegrzebkami i pozostałą pietruszką.