Grillowane Pompano z pikantnym sosem imbirowym

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowane Pompano z pikantnym sosem imbirowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz gałązki kolendry, cukier, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wieprzowina W Pikantnym Sosie Imbirowym, Krewetki imbirowo-czosnkowe z pikantnym sosem pomidorowym, oraz Hamburgery Z Łososia Azjatyckiego Z Pikantnym Sosem Imbirowo-Limonkowym.
Instrukcje
Rozpal grilla. W małej misce wymieszaj cukier z sokiem z limonki, imbirem, sosem rybnym i czosnkiem. Filety z pompano doprawić solą i pieprzem i grillować na gorącym ogniu przez około 3 minuty z każdej strony lub do momentu, aż się ugotują.
Przenieś rybę na talerz lub talerze. Polać sosem, udekorować kolendrą i podawać.