Grillowane pomidory pesto na grzance
Grillowane pomidory pesto na tostach mogą być tylko bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.08 za porcję. Ta przyprawa ma 178 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sos pesto, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowe tosty francuskie z szynką i grillowanymi pomidorami winorośli, Grillowany Halibut I Pomidory Z Pesto Orzo, oraz Grillowane pomidory i szparagi z pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę pomidorów. Sos pesto cienkie z odrobiną wody i umyć połowę pomidorów. Gotować pod gorącym grillem przez 5-7 minut, aż zmięknie. W tym samym czasie grzać kromkę chleba, a następnie rozprowadzić z pozostałą mieszanką pesto. Top z gorącymi pomidorami, zgniatając je lekko.