Grillowane Pikantne Ziemniaki Serowe
Grillowane pikantne ziemniaki serowe wymagają około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 69 centów za porcję. Jeśli masz mieszankę serów american - cheddar, parmezan, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowane Pikantne Ziemniaki Serowe, Pikantne Ziemniaki Z Grilla, oraz Pikantne Ziemniaki Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. Spray 1 (18x18 cali) arkusz folii o dużej wytrzymałości z natryskiem do gotowania.
Umieść ziemniaki na środku folii.
Skropić opatrunkiem; delikatnie wymieszać.
Posypać mieszanką serową.
Podnieś 2 strony folii na ziemniaki, aby krawędzie się spotkały. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie, umożliwiając cyrkulację ciepła i ekspansję. Złóż inne boki, aby uszczelnić.
Ułożyć paczkę na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 20 do 25 minut, obracając opakowanie od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie.
Połóż paczkę na półmisku.
Wytnij Duże X na górze opakowania; ostrożnie złóż folię.