Grillowane Patty Topi

Grillowane Patty Melts może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 777 kalorii, 47g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, koszerną sól i pieprz, chleb żytni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patty topi się z grillowaną cebulą, Grillowane paszteciki z podsmażoną cebulą, oraz Pieczarki i Patty Szwajcarskie: kanapki z grilla dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal duży komin 2/3 pełen węgli i palić, aż węgiel pokryje się szarym popiołem.
Rozprowadzić równomiernie na 1/2 rusztu węglowego.
Umieść ruszt do gotowania powyżej, przykryj grill i podgrzewaj przez 5 minut. Kraty grillowe zeskrobać czyścić szczotką. Cebulę równomiernie natrzeć olejem. Formuj wołowinę na dwie paszteciki o szerokości 5 cali i grubości 1/2 cala. Cebulę i wołowinę przyprawiamy ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Cebulę i wołowinę grillować na gorącej stronie grilla, aż dobrze zwęglone z pierwszej strony, o 2 protokół. Flip i gotować, aż zwęglone z drugiej strony, o 2 minuty dłużej. Centrum Burger paszteciki powinny zarejestrować około 43° na termometr natychmiastowego odczytu.
Przenieść do chłodnej strony grilla.
Miejsce kromki chleba wzdłuż środka grilla i gotować, obracając od czasu do czasu, aż lekko tosty z pierwszej strony, o 2 protokół. Odwróć kromki chleba tak tosty strona jest do góry i umieścić 1 plaster sera każdy na dwóch z nich.
Umieścić burger patty na szczycie sera. Top z cebulą, kolejny kawałek sera, i pozostałe kromki chleba, tosty stronie skierowane w.
Przykryć i gotować, otwierając pokrywę co minutę lub tak, aby włączyć kanapki, aż dobrze tosty z obu stron i centrum rejestry wołowiny 130 do 60°.
Wyjąć z grilla, pozostawić na pięć minut, a następnie podawać.