Grillowane owoce z cytryną Zabaglione
Grillowane owoce z cytryną Zabaglione to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ananasa, liście mięty, sok z pomarańczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zabaglione z letnimi owocami, Zabaglione z czerwonymi owocami / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, oraz Grillowane brzoskwinie z Bellini Zabaglione dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj średnio gorący ogień (425 ° do 450 ° F) w grillu opalanym drewnem.
Wymieszaj cukier z sokiem pomarańczowym, aż się rozpuści.
Pokrojone owoce posmarować mieszanką cukru.
Grilluj owoce, ścięte bokiem, przez około 5 minut lub do momentu, gdy owoce będą lekko miękkie i dobrze zaznaczone. Przejdź do pośredniego ciepła i kontynuuj gotowanie do pożądanej miękkości.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Pokroić owoce i przechowywać każdy rodzaj w osobnej misce.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut, aby umożliwić mieszanie smaków.
Porcję asortymentu owoców w 6 miseczkach. Top z zabaglione i udekorować liśćmi mięty.
Autor: Mary Karlin, Copyright © 200
Copyright © 2009 by Ed Anderson. Wydany przez Ten Speed Press.