Grillowane ostrygi z sosem Fra Diavolo

Grillowane ostrygi z sosem Fra Diavolo
Grillowane ostrygi z sosem Fra Diavolo to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidory befsztykowe, ocet winny, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane ostrygi z sosem Fra Diavolo, Grillowane Rib-eye z Fra Diavolo smakiem homara, oraz Grillowany Kurczak Wędzony Diavolo.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w średniej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać pomidory, czosnek i szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i soczyste, ale bez koloru, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
4
Przenieść mieszaninę do blendera, dodać kilka łyżek oliwy z oliwek, pietruszki, ocet, miód, oregano i płatki czerwonej papryki i zmiksować na lekko grube; doprawić solą i pieprzem. Jeśli jest zbyt gęsty, wrzuć trochę więcej oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przełożyć sos do miski. (Może być wykonany 1 godzinę wcześniej i przechowywany w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozgrzej grill, aby uzyskać wysokie bezpośrednie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Usuń górne łuski ostryg. Poluzuj ostrygi z dolnych muszli, ale nie usuwaj, uważając, aby nie rozlać alkoholu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
AlkoholAlkohol
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
8
Ostrygi położyć na grillu, przykryć i gotować, aż brzegi zaczną się zwijać, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
W międzyczasie zwilż koszerną sól wodą, aż się zbryli. Łyżka małych kopców soli na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Kopce BarKopce Bar
WodaWoda
10
Umieść ugotowaną ostrygę na każdym solniku i na każdym z nich polej winegretem. Natkę pietruszki rozsypać na półmisku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
OstrygiOstrygi
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn