Grillowane ostrygi z sosem Fra Diavolo to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pomidory befsztykowe, ocet winny, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane ostrygi z sosem Fra Diavolo, Grillowane Rib-eye z Fra Diavolo smakiem homara, oraz Grillowany Kurczak Wędzony Diavolo.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w średniej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać pomidory, czosnek i szalotki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i soczyste, ale bez koloru, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Pomidor
Czosnek
4
Przenieść mieszaninę do blendera, dodać kilka łyżek oliwy z oliwek, pietruszki, ocet, miód, oregano i płatki czerwonej papryki i zmiksować na lekko grube; doprawić solą i pieprzem. Jeśli jest zbyt gęsty, wrzuć trochę więcej oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-nać
Ocet
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przełożyć sos do miski. (Może być wykonany 1 godzinę wcześniej i przechowywany w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozgrzej grill, aby uzyskać wysokie bezpośrednie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
7
Usuń górne łuski ostryg. Poluzuj ostrygi z dolnych muszli, ale nie usuwaj, uważając, aby nie rozlać alkoholu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Alkohol
Muszle Makaronu
8
Ostrygi położyć na grillu, przykryć i gotować, aż brzegi zaczną się zwijać, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
9
W międzyczasie zwilż koszerną sól wodą, aż się zbryli. Łyżka małych kopców soli na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Kopce Bar
Woda
10
Umieść ugotowaną ostrygę na każdym solniku i na każdym z nich polej winegretem. Natkę pietruszki rozsypać na półmisku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół