Grillowane ostrygi z marynowanym sosem imbirowym Mignonette

Grillowane ostrygi z marynowanym sosem imbirowym Mignonette
Grillowane ostrygi z marynowanym sosem imbirowym Mignonette to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, szalotki, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj SOS Mignonette ze świeżymi ostrygami, Ostrygi na pół muszli z sosem Mignonette, oraz Ostrygi Na Pół Muszli Z Sosem Mignonette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić ocet winny ryżowy przez sos sojowy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ostrygi szoruj sztywną szczotką pod bieżącą wodą. Włóż nóż do ostryg do zawiasowej krawędzi każdej ostrygi; przekręć uchwyt noża w tę iz powrotem, aż górna skorupa będzie luźna. Przesuń nóż ostrygowy wzdłuż dolnej części górnej skorupy, aby odłączyć mięsień.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Wyjąć i wyrzucić górną skorupę, trzymając ostrygę w głębszej dolnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4
Łyżka około 1 łyżeczki sosu na każdej ostrydze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Grill, bez pokrywy grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
1 do 2 minut lub aż sos się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Ostrygi wyjąć z grilla szczypcami, uważając, aby nie rozlać sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn