Grillowane ostrygi z marynowanym sosem imbirowym Mignonette
Grillowane ostrygi z marynowanym sosem imbirowym Mignonette to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, szalotki, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj SOS Mignonette ze świeżymi ostrygami, Ostrygi na pół muszli z sosem Mignonette, oraz Ostrygi Na Pół Muszli Z Sosem Mignonette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić ocet winny ryżowy przez sos sojowy. Odstawić.
Ostrygi szoruj sztywną szczotką pod bieżącą wodą. Włóż nóż do ostryg do zawiasowej krawędzi każdej ostrygi; przekręć uchwyt noża w tę iz powrotem, aż górna skorupa będzie luźna. Przesuń nóż ostrygowy wzdłuż dolnej części górnej skorupy, aby odłączyć mięsień.
Wyjąć i wyrzucić górną skorupę, trzymając ostrygę w głębszej dolnej skorupie.
Łyżka około 1 łyżeczki sosu na każdej ostrydze.
Grill, bez pokrywy grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
1 do 2 minut lub aż sos się zagotuje.
Ostrygi wyjąć z grilla szczypcami, uważając, aby nie rozlać sosu.