Grillowane nektaryny i świeża sałatka letnia z mozzarellą

Grillowane nektaryny i świeża sałatka letnia z mozzarellą
Grillowane nektaryny i świeża sałatka letnia z mozzarellą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 20g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mielony kminek, sok z limonki, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Letnia sałatka z zieleni i nektarynek, Grillowany bakłażan i świeży Mozzarellan na Ciabatcie z pieczoną czerwoną papryką, majonezem czosnkowym, świeżą bazylią i rukolą, oraz Sałatka z polędwicy wieprzowej i grillowanymi Nektarynkami.

Instrukcje

1
Obrać i posiekać 1 nektarynę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
2
Pokrój pozostałe 4 nektaryny na 32 (¼cala) rund. (
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
3
Wyciąć brzoskwinie do wewnątrz z boków, cięcia 4 plastry z każdej strony tylko aż do dołu. Zapisz pozostałe bity do innego użytku.) W mini-robocie puree posiekana nektarynka, zielona cebula, ¼ szklanki liści kolendry, miód, sól, Skórka z limonki, sok z limonki, kminek i chili w proszku. Powoli skropić oliwę przez rurkę zasilającą, aż do całkowitego połączenia; odstawić. Można dokonać do 3 dni wcześniej. Ponownie emulgować przed użyciem.Spryskaj zimny ruszt do gotowania z grilla sprayem do gotowania i umieść na grillu. Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Chili W ProszkuChili W Proszku
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
NektarynaNektaryna
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BrzoskwiniaBrzoskwinia
KminekKminek
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posmaruj obie strony rund brzoskwini odrobiną dressingu z kminku nektarynkowego.Grilluj nektarynkę, aż pojawią się ślady grilla; 3 do 5 minut na stronę.Ułóż szpinak baby równomiernie na 4 talerzach. Pracując szybko, gdy nektaryny są jeszcze ciepłe, naprzemiennie układaj 4 większe grillowane rundy nektarynki i 4 plastry sera na szpinaku na każdym talerzu. Top każdy z 3 więcej mniejszych rund nektaryny (będziesz miał dodatkowe rundy, więc wybierz najładniejsze).
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
NektarynaNektaryna
SerSer
KminekKminek
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Mżawka z więcej dressing, do smaku.
6
Dekoruj kolendrą
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
7
Jak to: jak Ładowanie...
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn