Grillowane Nadziewane Burgery Z Indyka
Przepis na grillowane burgery z indyka nadziewanego zaspokoi Twój amerykański apetyt w około 25 minut. Ten przepis jest przeznaczony dla 5 osób i kosztuje 2,61 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 34 g białka i 7 g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Mieszanka soli, pieprzu, sosu worcestershire i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to grillowane burgery z indyka nadziewane serem, grillowane burgery z indyka nadziewane kukurydzą i burgery z indyka nadziewane.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze pięć składników. Pokruszyć indyka na mieszaninę i dobrze wymieszać. Uformuj 10 cienkich kotletów. Połóż łyżką czerwoną paprykę i ser na środku pięciu pasztecików; przykryj pozostałymi kotletami i mocno dociśnij krawędzie, aby je złączyć.
Grilluj burgery pod przykryciem na średnim ogniu lub piecz na 4-centymetrowym ogniu przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr wskaże 165° i sok będzie przezroczysty.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Burgery z indykiem w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Malbecem i Zinfandelem. Merlot będzie w zupełności odpowiedni do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Moet & Chandon White Star (). Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Moet & Chandon Biała Gwiazda ()]()
Moet & Chandon Biała Gwiazda ()
White Star to delikatniejszy szampan. Jest dobrze zbalansowane i harmonijne, z subtelnymi aromatami ciepłych tostów i piernika. Finisz utrzymuje się z nutą miodu.