Grillowane Nadzienie Kanapkowe Tofu
Grillowane nadzienie kanapkowe tofu wymaga około 3 godziny i 10 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 168 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 52 centy za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sos miodowo-musztardowy, tofu, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Lemon-Rosemary Grillowana Kanapka Z Tofu, Tofu Taco Filling, oraz Pudding Czekoladowy Tofu / Mus / Nadzienie Do Ciasta podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do pieczenia.
Ciasto tofu pokroić na 4 części. Pokrój każdy kawałek bardzo cienko, a następnie połóż paski tofu na papierowym ręczniku i osusz je, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Suche paski umieścić w misce i przykryć sosem miodowo-musztardowym. Przykryj miskę i przechowuj w lodówce przez co najmniej 3 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Smażyć przez 5 minut, a następnie flip tofu i smażyć przez kolejne 5 minut, lub aż tofu jest gorące.