Grillowane Mahi Mahi z żółtym pieprzem-pesto z kolendry

Grillowane Mahi Mahi z żółtym pieprzem-pesto z kolendry
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i pescatarian przepisy do twojego repertuaru, grillowane Mahi Mahi z żółtą papryką-Pesto z kolendry może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 7,44 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 16G tłuszczu i w sumie 334 kalorii. Jeśli masz pod ręką grill" rub, liście kolendry, liście kolendry i kilka innych składników, możesz to zrobić. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 21 minut. Z łyżką wynik 90%, to danie jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Mahi Mahi z czerwoną papryką i pesto z kolendry, Grillowane Mahi Mahi z czerwoną papryką i pesto z kolendry, oraz Grillowane Mahi Mahi z czerwoną papryką i pesto z kolendry.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki rub w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieść paprykę, czosnek, orzeszki pinii, kolendrę i ser w robocie kuchennym i przetwarzaj do połączenia. Przy pracującym silniku dodaj olej i przetwarzaj do zemulgowania i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Podgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Posmaruj każdy filet z obu stron olejem. Natrzyj 1 stronę każdego fileta 1 łyżką natarcia grilla i połóż na grillu natrzyj stroną do dołu i gotuj, aż lekko się zwęglą i utworzy się skórka, około 2 do 3 minut. Odwróć rybę i grilluj przez 3 do 4 minut dłużej lub do momentu ugotowania do średniego wysmażenia. Posyp każdy filet kilkoma łyżkami pesto i udekoruj liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Mahi Mahi działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest kusza Sonoma Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Kusza Sonoma Pinot Noir
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn