Grillowane kury z krwi pomarańczy i rozmarynu

Grillowane kury z krwi pomarańczy i rozmarynu
Grillowane kury myśliwskie z krwią pomarańczą i rozmarynem wymagają ok. 3 godziny od początku do końca. Na $3.49 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1048 kalorii, 77g białka, oraz 77 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Mieszanka oliwy z oliwek, Azjatycki sos czosnkowy chili, kury z dziczyzny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Kury po korniszońsku z czosnkiem i rozmarynem, Garlic & Rosemary Cornish Game Hens, oraz Kury polne z Prosciutto i rozmarynem z białą fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kury dziczyzny umieścić w dużej misce; kury skropić oliwą z oliwek i sokiem z krwawej pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krew Sok PomarańczowyKrew Sok Pomarańczowy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać posiekanym rozmarynem i gałązkami rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
3
Do kur dodajemy azjatycką pastę chili, doprawiamy solą i pieprzem. Wymieszać kurczaki w przyprawach i soku do płaszcza. Użyj palców, aby rozluźnić skórę na piersiach i rozłożyć trochę marynaty pod skórą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pasta ChiliPasta Chili
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
4
Przechowywać w lodówce z boków piersi w dół przez 2 godziny do marynaty.
5
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu (najlepiej węgiel drzewny) na średnie ciepło (jedna warstwa węgli).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Odcedzić kurczaki i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
7
Umieść kurczaki z piersiami w dół na grillu i przykryj pokrywą grilla z otwartymi otworami wentylacyjnymi. Gotować, aż strony piersi są równomiernie rumiane, 7 do 10 protokół. Odwróć kurczaki i gotuj na plecach z przykryciem (otwory wentylacyjne), aż soki będą czyste, stawy biodrowe łatwo się poruszają, a mięso nie będzie już różowe w środku. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części uda odczytuje co najmniej 160 stopni F (70 stopni C), 30 do 35 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Zamknij otwory wentylacyjne na pokrywie w połowie. Odwróć kurczaki z powrotem na piersi, zamknij pokrywkę i gotuj jeszcze przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 Do 3 łyżek Drobno Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn