Grillowane kury kornwalijskie z polewą morelowo-musztardową

Grillowane kury kornwalijskie z polewą morelowo-musztardową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 89g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1057 kalorii. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, pieprz, kury kornwalijskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kury z polewy morelowo-Chipotle, Grillowane kury kornwalijskie z musztardą miodowo-Kolendrową, oraz Cornish Game kury z miodowo-musztardowo-czosnkowo-Kolendrową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz konfitury, musztardę, pietruszkę, miętę i ocet, mieszając trzepaczką.
Kury posypać solą i pieprzem.
Umieść 1/4 szklanki mieszanki moreli w dużej plastikowej torbie na suwak.
Dodać kury; uszczelnić i marynować w lodówce 1 godzinę, obracając torebkę od czasu do czasu.
Przygotować grill na średnim ogniu.
Wyjąć kury z worka; wyrzucić marynatę.
Kury umieścić na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grillować 12 minut lub aż termometr zarejestruje 180, okazjonalnie obracając kury i często fastrygując mieszanką moreli.