Grillowane Krewetki Z Cytryny Sałatka Ziemniaczana Recipe
Grillowane krewetki z cytryny Sałatka ziemniaczana przepis jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 25 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szparagi, przyprawy do owoców morza, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cytrynowa Sałatka Z Grillowanych Krewetek, Cytrynowa Grillowana Sałatka Ziemniaczana, oraz Cytrynowa Grillowana Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w średnim garnku i dodaj wystarczająco zimnej wody, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia i dodać 2 łyżeczki soli.Zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, 12 do 15 minut.
Odcedzić, uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia i pokroić w quarters.In miskę, ubij razem śmietanę, sok z cytryny, łyżeczkę soli i łyżeczkę pieprzu.
Dodać ziemniaki, seler i szczypiorek. Rzucać, aby połączyć.Tymczasem grill rozgrzać do średniej-wysokiej. W misce wrzucić szparagi z 1 łyżką oleju i łyżeczką soli i pieprzu. W drugiej misce, wrzucić krewetki z przyprawami owoców morza i pozostałą łyżkę oleju.Grillować szparagi, obracając od czasu do czasu, do miękkości, 6 do 8 minut.Grill krewetki aż nieprzezroczyste całej, 1 do 2 minut na stronie.
Podawać ze szparagami i sałatką ziemniaczaną.