Grillowane krewetki i okłady kukurydziane

Grillowane krewetki i okłady kukurydziane mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 583 kalorie, 30g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka majonezu, ziaren kukurydzy, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Sałaty Z Krewetkami, Grillowany kurczak i sałata kukurydziana okłady, oraz Grillowane krewetki i wędzone grillowane kasze kukurydziane.
Instrukcje
Zapal grill lub podgrzej patelnię grillową. W średniej misce, wrzucić krewetki z 2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill, obracając raz, aż krewetki są różowe i zwinięte, o 5 protokół.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni.
Dodać kukurydzę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż chrupiące-przetargu, o 2 protokół.
Przełożyć do miski i ostudzić.
Dodać seler, sok z cytryny, czosnek, majonez, papryka i cayenne i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z rozdrobnioną kapustą.
Szybko rozgrzej tortille na grillu.
Rozłóż tortille na powierzchni roboczej i Kopiec slaw kukurydzy w środku każdego. Top z krewetkami.
Zawiń okłady, pokrój na pół i podawaj.