Grillowane Kotlety Wieprzowe Z Puree Czosnkowym
Ten przepis służy 8. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, schabowe kotlety, ziemniaki czosnkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kotlety wieprzowe w kremowym sosie szampańskim z rustykalnymi puree czosnkowym, Kotlety schabowe i puree ziemniaczane, oraz Kotlety schabowe z wiejskim sosem i puree ziemniaczanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 6 pierwszych składników. Rub równomiernie po obu stronach kotletów wieprzowych.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
12 minut lub do mięsa termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 160, obracając raz.
Podawać z puree czosnkowym.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: aby zrobić do przodu, lekko podskoczyć kotlety, i postępować zgodnie z zaleceniami z osi czasu.
* 8 (12-uncja) kotletów cielęcych z kością można zastąpić.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.