Grillowane kotlety wieprzowe z polewą Klonowo-jabłkową

Grillowane kotlety wieprzowe z polewą Klonowo-jabłkową to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 293 kalorie, 29g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz schabowe kotlety, prawdziwy syrop klonowy, musztarda mielona, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło jabłkowe można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Jabłkowym Masłem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe z jabłkowo-żurawinową glazurą klonową przepis, Grillowane kotlety wieprzowe z polewą Klonowo-żurawinową, oraz Klon Dijon Jabłkowy Cider Grillowane Kotlety Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. W rondlu 1-quart wymieszać syrop klonowy, masło jabłkowe i musztardę. Gotować na małym ogniu około 1 minuty, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze wymieszane.
Kotlety schabowe posypać pieprzem czosnkowym i solą.
Wieprzowinę ułożyć na grillu.
Pędzel z mieszanką klonową. Przykryć i grillować na średnim ogniu 10 do 12 minut, obracając i szczotkując mieszaniną klonu 2 lub 3 razy, aż nie będzie już różowy po cięciu w pobliżu kości. Wyrzucić pozostałą mieszaninę klonu.