Grillowane Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem

Rosemary grillowane kotlety jagnięce może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 340 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz liście laurowe, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem, Grillowane Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem, oraz Grillowane Kotlety Jagnięce Z Rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników. Rezerwa 1/3 szklanki mieszanki czerwonego wina.
Umieść 8 kotletów jagnięcych o grubości 1,5 cala w dużej plastikowej torbie na suwak.
Dodać mieszankę czerwonego wina. Uszczelnij torbę i schłodź 2 godziny, turing od czasu do czasu.
Usuń kotlety jagnięce z marynaty, odrzucając marynatę.
Kotlety grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
8 do 10 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness, szczotkowanie z zastrzeżoną mieszaniną wina za pomocą gałązek rozmarynu. Wycisnąć sok na kotlety przed podaniem.