Grillowane kotlety cielęce z sosem Kaparowo-szałwiowym

Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Grillowane kotlety cielęce z Kaparem i sosem szałwiowym może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, sok z cytryny, szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane kotlety cielęce i Radicchio z sosem cytrynowo-kaparowym, Grillowane kotlety cielęce z sosem pomidorowym Prosciutto, oraz Kotlety Cielęce Z Szałwii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill, aż będzie bardzo gorąco. Rozgrzej piekarnik do 150 stopni.
Kotlety natrzeć olejem i posypać solą i pieprzem.
Umieść kotlety na czystym stojaku do grillowania i gotuj przez około 2 1/2 minuty z każdej strony.
Przenieś je do piekarnika i pozwól im odpocząć i zakończyć gotowanie przez co najmniej 10 minut (kotlety można przechowywać w piekarniku do 30 minut).
Wszystkie składniki wymieszać w misce.
W czasie podawania, umieścić kotlet na każdym z czterech talerzy i zalać sosem.
Od Essential Pépin: ponad 700 ulubieńców z mojego życia w jedzeniu autorstwa Jacques ' a Pépina. Copyright © 2011 by Jacques Pépin; ilustracje copyright © 2011 by Jacques Pépin. Wydawnictwo: Houghton Mifflin Harcourt Company.