Grillowane kiełbaski z kurczaka z ryżem żniwnym
Grillowane kiełbaski z kurczaka z ryżem żniwnym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Za $1.97 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 590 kalorii, 22g białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką brązowy ryż, bulion z kurczaka, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 71%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane kiełbaski z kurczaka i warzywa, Grillowane kiełbaski z kurczaka z rozdrobnionym jarmużem i Pecorino, oraz Grillowane kiełbaski z grillowaną szalotką smakują ze świeżym Ricottanem i Tostowaną bagietką.
Instrukcje
Doprowadź bulion do wrzenia w dużym rondlu. Dodaj ryż. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Dodaj dynię i gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 4-6 minut lub do wchłonięcia płynu.
Zdjąć z ognia. Dodaj żurawinę; przykryj i odstaw na 5 minut.
Grilluj kiełbaski bez przykrycia na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ciepła przez 8-10 minut lub do podgrzania, często obracając. Pokrój kiełbaski i podawaj z mieszanką ryżu.