Grillowane kiełbaski z grillowaną szalotką ze świeżą ricottą i prażoną bagietką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanych kiełbasek z grillowaną szalotką ze świeżym Ricottanem i opiekaną bagietką. Na $2.55 za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 951 kalorii, 26g białka, oraz 67g tłuszczu. Przepis ten służy 6. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bagietki, koszerną sól i pieprz, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Bakłażan Z Octem Balsamicznym, Fetą I Grillowaną Bagietką, Grillowane małże z masłem cytrynowo-imbirowym i grillowaną bagietką, oraz Grillowane nektarynki z bitą śmietaną z miodowo-pomarańczową ricottą i prażonymi migdałami podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill węglowy lub gazowy do wysokiej temperatury w celu bezpośredniego grillowania.
Parówki posmarować odrobiną oleju rzepakowego, posypać solą i pieprzem oraz grillować, z przykryciem zamkniętym, aż zbrązowieją, lekko zwęglone i po prostu ugotowane, około 10 minut.
Wyjąć na deskę do krojenia i pozostawić na 5 minut przed krojeniem.
Podczas gdy kiełbaski są grillowanie, połowę szalotki, pozostawiając skórę na, i wrzucić z kilku łyżek oleju rzepakowego i octu balsamicznego.
Połóż je na grillu i gotuj, aż się zwęglą i lekko zmiękną. Lekko ostudzić, zdjąć skórki i posiekać.
Podgrzać pozostały olej rzepakowy na patelni na ruszcie grilla, aż zacznie migotać.
Dodać posiekaną szalotkę, pozostały ocet, miód, tymianek i płatki czerwonej papryki i gotować na wolnym ogniu około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać z natką pietruszki.
Pokrojoną kiełbasę układamy na półmisku z miską świeżej ricotty, pyszną szalotką i pieczywem tostowym.
Podawaj chleb z odrobiną ricotty, kilkoma kawałkami kiełbasy i łyżką smaczku, skropioną miodem i oliwą z oliwek.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.