Grillowane kebaby Żubrowe na groszku miętowym
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Grillowany kebab z żubrem na groszku może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grochu, sok z cytryny, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana pierś z kaczki z groszkiem miętowym, Bison Ribeye Kebabs, oraz Kebaby Z Jagnięciny Miętowane.
Instrukcje
Namoczyć 12 drewnianych szaszłyków 20 minut.
Ubić razem jogurt, 2 łyżki mięty, fetę, czosnek, sok z cytryny i skórkę. Kryj się i wyluzuj.
W misce wymieszać natkę pietruszki i 6 kolejnych składników. Formować na 12 kulek; nawlec na szaszłyki. Kształt w owale.
Patelnia grillowa z natryskiem do gotowania; rozgrzać na średnim ogniu. Gotować kebaby, obracając, 4 minuty dla średnich.
Płaszcz nonstick patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Cebulę gotować 2 protokół. Wymieszać z groszkiem; gotować 3 minuty.
Zdjąć z ognia; wymieszać pozostałe 2 łyżki mięty.
Warzywa i szaszłyki podzielić na 4 talerze.
Podawać z sosem jogurtowym.