Grillowane karczochy z wędzonym pomidorem-majonez Ancho Chile
Grillowane karczochy z wędzonym pomidorem-majonezem Ancho Chile może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz karczochy kuliste, hitching post pomidorowe pesto, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Karczochy z majonezem wędzono-ziołowym, Karczochy z majonezem wędzono-ziołowym, oraz Grillowana noga jagnięca z marynatą Ancho Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim karczochy nożyczkami usunąć ostre krawędzie liści. Doprowadzić 1 do 2 cale wody do wrzenia w dużym garnku.
Dodaj karczochy, i pary 30 minut lub do wewnątrz liści i serca są miękkie.
Odcedzić i lekko ostudzić.
Każdy karczoch przeciąć na pół. Przeciąć wokół rozmytego ostropestu (dusić) i wyjąć łyżką. Grilluj połówki karczocha 8 do 10 minut lub do gorąca, fastrygując masłem i posypując solą i pieprzem.
Połączyć pesto i majonez w małej misce; podawać z boku.
* Uwaga: możesz kupić wędzone Pesto pomidorowe w hitchingpostcom. Aby uzyskać podobną wersję, połącz 1 łyżeczkę posiekanej papryki chipotle w sosie adobo i 1 łyżkę mielonych suszonych na słońcu pomidorów w oleju.