Grillowane kanapki z tuńczykiem z cebulą, papryką i majonezem z Chile-Cilantro
Grillowane kanapki z tuńczykiem z cebulą, papryka, i Chile-Cilantro majonez może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.82 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka majonezu, soli, bułek kanapkowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z tuńczykiem z papryką i ziołami (bez majonezu), Grillowany łosoś ze słodką cebulą i czerwoną papryką, oraz Kanapki z grillowanym stekiem z Chimichurri i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce.
3 łyżeczki oleju równomiernie posmarować cebulą i papryką; posypać 1/4 łyżeczki soli.
Umieścić cebulę i paprykę na patelni grillowej; gotować 3 1/2 protokół z każdej strony lub do miękkości.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Wymieszać 2 łyżeczki oleju równomiernie z tuńczykiem; posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, kminku i czarnego pieprzu.
Umieść tuńczyka na patelni grillowej; gotować 3 1/2 minuty z każdej strony lub do średnio rzadkiego lub pożądanego stopnia doneness.
Podziel bułki na pół poziomo.
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie na ściętych bokach bułek. Górna dolna połowa każdej bułki z sałatą, 1 ćwiartka papryki, 1 plasterek cebuli i 1 stek z tuńczyka. Przykryć górną połówką bułek.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.