Grillowane kanapki z sałatką z tuńczyka z cytryną-Habanero majonezem i rukolą
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowane kanapki z sałatką z tuńczyka z majonezem cytrynowo-Habanero i rukolą wodną mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1109 kalorii, 58g białka, oraz 82g tłuszczu. Na 9,91 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, seler, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 49 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Grillowane kanapki z tuńczykiem z cebulą, papryką i majonezem z Chile-Cilantro, Grillowane kanapki z marynowaną rukolą, cebulą i sałatką z pomidorów, oraz Kanapki Z Sałatką Z Tuńczyka Cytrynowo-Żurawinową.
Instrukcje
1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Sok z cytryny umieścić w małym rondlu i zagotować na ruszcie z grilla. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Kasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć z grilla i lekko ostudzić. Pozostawić grill na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
W blenderze umieścić syrop cytrynowy, habanero, skórkę cytrynową i majonez i zmiksować na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i przelać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Srebrne Nonpareile
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Habanero Chili
Skórki Z Cytryny
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać cebulę, seler i pietruszkę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Tuńczyka posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem po obu stronach. Grillować przez 3 minuty na stronę lub do lekko zwęglone i gotowane do średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Mandarynki, Każda
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Wyjmij z grilla i pozostaw 5 minut przed pokrojeniem w małą kostkę lub łuszczeniem widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Dodać płatki tuńczyka do mieszanki majonezu i delikatnie wymieszać, aż do połączenia. Sałatkę z tuńczyka podzielić na 4 kromki chleba. Na wierzchu sałatkę z kilkoma gałązkami rukoli i na wierzchu z pozostałym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.