Grillowane kanapki z bakłażanem i pomidorami z sosem Roquefort
Grillowane kanapki z bakłażanem i pomidorami z sosem Roquefort to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka jogurtu, pietruszki, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana sałatka ze stekiem i rukolą z sosem Roquefort i Catalina, Bakłażan pieczone kanapki warzywne z sosem jogurtowym greckim, oraz Kanapki z bakłażanem i pomidorami.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce, dobrze mieszając.
Wykończyć końce z bakłażanów.
Pokroić każdy bakłażan wzdłuż na 3 plastry; lekko płaszcz bakłażana z gotowania sprayu.
Umieść bakłażana na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 3 minuty z każdej strony lub aż rumiane i miękkie.
Wyjąć z grilla; pokroić plastry w poprzek na pół.
Miejsce kromki chleba na ruszcie; grill 3 minuty z każdej strony lub do lekko tosty.
Rozprowadzić mieszaninę jogurtu równomiernie na 4 plastrach tostów. Top każdy z 3 kawałki bakłażana i 2 plastry pomidora; posypać równomiernie solą i pieprzem. Top każdy z 1/2 szklanki rukoli. Przykryć pozostałymi plastrami tostów.