Grillowane Kanapki Z Bakłażanem

Grillowane Kanapki Z Bakłażanem
Grillowane kanapki z bakłażanem to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bakłażany, dressing, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane Kanapki Z Bakłażanem, Grillowane kanapki z bakłażanem i mozzarellą, oraz Grillowane Kanapki Z Kurczakiem I Bakłażanem.

Instrukcje

1
Wytnij 2 (1/2 cala grubości) plastry wzdłuż Z przeciwnych stron każdego bakłażana; rezerwy na inne użycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
2
Pokroić każdy bakłażan wzdłuż na 4 (3/4-cala grubości) plastry; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
3
Paprykę czerwoną pokroić na pół wzdłuż; usunąć i wyrzucić nasiona i błony. Połówki pieprzu spłaszczyć dłonią; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
PieprzPieprz
NasionaNasiona
4
Pokrój cukinię wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
5
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Umyj bakłażana, czerwoną paprykę i cukinię z około jedną trzecią dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
BakłażanBakłażan
CukiniaCukinia
7
Umieścić czerwoną paprykę i cukinię na stojaku; grill, pod przykryciem, 6 minut. Warzywa obrócić i zalać połową pozostałego dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Dodaj bakłażan do stojaka na grilla; grill, pokryty, 10 minut, obracając raz i często fastrygowanie z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
9
Ułóż połówki pieprzu i plastry cukinii równomiernie na 4 plastrach bakłażana; posypać pieprzem pepperoncini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
BakłażanBakłażan
CukiniaCukinia
PieprzPieprz
10
Na każdą porcję ułożyć 1 plasterek sera. Top z pozostałych plasterków bakłażana. Grill 2 dodatkowe minuty lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn