Grillowane Jalapenos
Grillowane Jalapenos wymaga około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 16G tłuszczu i w sumie 186 kalorii. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Czwartego Lipca. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Mieszanka pasków bekonu, kiełbasy wieprzowej luzem, papryczek jalapeno i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 26%. Spróbuj Grillowane Nadziewane Jalapeños, Grillowane Nadziewane Jalapenos, oraz Grillowane Nadziewane Jalapenos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umyj paprykę i usuń łodygi.
Wytnij szczelinę wzdłuż jednej strony każdej papryki.
Usuń nasiona; opłucz i osusz paprykę.
Na patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Faszerować paprykę kiełbasą i owinąć boczkiem; zabezpieczyć wykałaczką.
Paprykę grilluj bez przykrycia na średnim ogniu przez około 15 minut lub do miękkości, a boczek będzie chrupiący, często obracając.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili w menu? Spróbuj połączyć się z Cava, Shiraz, i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Avinyo Cava Reserva. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe.