Grillowane Grzyby Portobello

Grillowane Grzyby Portobello
Grillowane grzyby Portobello to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1232 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, grzyby portobello, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla, Grillowane faszerowane pieczarki Portobello dla dwojga, oraz Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby oczyścić i usunąć łodygi, rezerwy do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2
Umieść czapki na talerzu ze skrzelami do góry.
3
W małej misce, połączyć olej, cebula, czosnek i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Wlać mieszaninę równomiernie na czapki grzybowe i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Grilluj na gorącym grillu przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Magazyn