Grillowane grillowane Burgery z wołowiną i fasolą
Grillowane grillowane wołowina i Bean Burgers może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 22g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz sos barbecue, ogromną fasolę Północną, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane grillowane Burgery z wołowiną i fasolą, Burgery z wołowiną i czarną fasolą, oraz Grillowane Burgery Z Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać wołowinę, fasola, okruchy krakersów, 2 łyżki sosu barbecue, pieprz i jajko. Kształt na 5 pasztecików, o grubości około 1/2 cala.
Stojak do grilla szczotkowego z olejem roślinnym.
Placki umieścić na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 5 minut. Obróć; gotuj pod przykryciem 5 do 6 minut dłużej lub aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 160ºF.
Sałatę i paszteciki umieścić na dolnych połówkach bułek.
Rozłóż każdy patty z 1 łyżeczką sosu barbecue. Top z pomidorem i cebulą. Przykryć wierzch Koka.