Grillowane filety z pstrąga z chrupiącą Sosno-orzechową polewą cytrynową

Grillowane filety z pstrąga z chrupiącą Sosno-orzechową polewą cytrynową
Grillowane filety z pstrąga z chrupiącą Sosno-orzechową polewą cytrynową to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz zapakowaną w olej sardelę, orzeszki piniowe, panko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filety Z Pstrąga Grillowane Miodowo-Musztardowe, Filety Z Soli Z Prażonymi Orzeszkami Pinii, Cytryną I Bazylią, oraz Pieczony Dorsz Z Chrupiącą Polewą Cytrynowo-Ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzać orzeszki piniowe na szerokiej (nie nieprzywierającej) patelni na średnim ogniu, aż lekko upieczone, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wlać do średniej miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na tej samej patelni podgrzej 1 łyżkę. oliwa na średnim ogniu, aż po prostu ogrzać i dodać panko. Toast panko, mieszając od czasu do czasu, aż ciemniejszy odcień, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj anchois i czosnek; wymieszać, aby dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Do orzeszków piniowych dodać mieszaninę panko. Wymieszać w 1/4 łyżeczki. sól, Skórka z cytryny i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Rozgrzej grill gazowy lub węglowy do wysokości (możesz trzymać rękę od 1 do 2 cali. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 3 sekund).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Każdą główkę pokroić na pół, każdą połowę pokroić na 3 kliny, a boki pokroić oliwą z oliwek. Szaszłyki kliny na metalowe szaszłyki, 3 na szaszłyki. Szaszłyki grill radicchio (zamknij pokrywę na grillu gazowym), 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Odwróć szaszłyki radicchio.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
9
Szczotkuj ryby po obu stronach oliwą z oliwek i grilluj, od strony skóry w dół, 3 do 4 minut (zamknij pokrywę na grillu gazowym) lub do momentu, gdy będą matowe (wycięte do testu) i łatwo się poluzują. Używając 2 szpatułek, delikatnie obróć rybę (zamknij pokrywkę na grillu gazowym) i gotuj jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Filety przełożyć na talerze i na deskę do krojenia. Doprawić rybę solą, pieprzem i kilkoma kroplami soku z cytryny do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Usuń szaszłyki z grillowanego radicchio i posiekaj radicchio grubo. Wymieszać z pozostałym sokiem z cytryny i pozostałym 1/2 łyżeczki. sól. Wymieszać pozostałe 3 łyżki. oliwa z oliwek do bułki tartej i łyżką na stronie mięsa ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
12
Podawać ryby z radicchio.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn