Grillowane figi z serem pleśniowym
Grillowane figi z serem pleśniowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ser, figi, skórkę z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane świeże figi i ser pleśniowy, Grillowane figi z boczkiem i serem pleśniowym Sałatka, oraz Grillowane figi z serem pleśniowym i miodem cytrusowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Figi przeciąć na pół wzdłuż, a następnie grillować na średnim ogniu, aż ogrzeje się i lekko zmięknie, około 1 minuty.
Wymieszać miód, sok pomarańczowy i skórkę z cytryny i miksować przez 20 sekund, aż miód się ogrzeje, a następnie skropić figami. Top z serem pleśniowym kruszy.