Grillowane burgery Chipotle z Guacamole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych burgerów Chipotle z Guacamole. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 523 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.11 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, mieloną wołowinę, stare el chiles i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Southwest Chipotle Burgers z Guacamole, Grillowane Guacamole Indycze Burgery, oraz Chipotle Limonka Grillowane krewetki i kukurydza Guacamole Mini Tostadas.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać wołowinę, zielone chiles i chipotle chiles. Kształt na 8 pasztecików, około 3/4 cala grubości.
W średniej misce rozgnieść składniki guacamole, używając blendera lub widelca.
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 13 do 15 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony w środku pasztecików czyta 71°. Top każdy patty z plasterkiem sera; gotować tylko do rozpuszczenia sera. Do tostowania bułek, przyłożyć ścięte boki na grillu w ciągu ostatnich 1-2 minut czasu gotowania.
Warstw bułki z plasterkami pomidora, hamburgery i guacamole.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.