Grillowane Brzoskwinie Balsamiczne
Grillowane brzoskwinie balsamiczne mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, brązowy cukier, popękany pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wieprzowina szarpana z brzoskwiniami szkliwionymi Balsamicznie, Grillowane kotlety wieprzowe z pikantnymi balsamicznymi grillowanymi brzoskwiniami, oraz Grillowane Brzoskwinie Balsamiczne.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 do 3 protokół.
Umieścić brzoskwinie w płytkim naczyniu.
Wlać mieszaninę octu na brzoskwinie, podrzucając delikatnie do herbu.
Usuń brzoskwinie z mieszaniny octu, rezerwując 2 łyżki mieszanki. Odstawić pozostałą mieszaninę octu.
Ubij razem zarezerwowane 2 łyżki mieszaniny octu i oleju, dobrze mieszając. Odstaw winegret na bok.
Połówki brzoskwini, ściąć boki w dół, na lekko nasmarowanym stojaku grillowym. Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
5 minut z każdej strony lub do twardego i złocistego, fastrygowanie pozostałą mieszaniną octu.
Podawać brzoskwinie z winegretem.