Grillowana Żółta Sałatka z makaronem z dyni i cukinii
Grillowany żółty Squash i cukinia makaron sałatka może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 3098 kalorii, 76g białka, oraz 146 g tłuszczu na porcję. Na $9.07 za porcję, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Spróbuj Grillowana Żółta Kabaczek i cukinia, Grillowane słodkie ziemniaki, cukinia i żółta Kabaczek z Pesto i fetą, oraz Marynowana cukinia i żółta Sałatka z dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości do ukąszenia, 9 do 12 minut lub zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Odcedzić i dokładnie spłukać pod zimną wodą do całkowitego ostygnięcia (patrz UWAGI).
Przygotuj grill gazowy lub węglowy na średnie ciepło (możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 5 do 7 sekund). Nitka squash i kawałki cukinii na 10-do 12-in. metalowe szaszłyki i umieścić na blasze do pieczenia.
Warzywa posmarować 1/4 do 1/3 szklanki oliwy z oliwek ze wszystkich stron i posypać solą do smaku.
Przenieść do grilla i gotować 10 do 15 minut, obracając od czasu do czasu, lub aż warzywa są bardzo miękkie.
W międzyczasie ubij razem pozostałą oliwę z oliwek, ocet i 1/2 łyżeczki. pieprz w małej misce.
Widelcem wypchnij warzywa z szaszłyków z powrotem na blachę do pieczenia i wrzuć je do pozostawionego oleju. W dużej misce, wymieszać makaron, warzywa, oregano, orzeszki piniowe, i oliwki.
Dodać sos i sól i pieprz do smaku; wrzucić.
Podawać na ciepło lub na zimno.