Grillowana Wołowina z sosem sezamowym

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana Wołowina z sosem sezamowym może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na $4.3 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka steków z polędwicy wołowej, sos sojowy, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Przepiórka z sosem sezamowym, Grillowana Sałatka Tempeh z sosem sezamowo-imbirowym, oraz Grillowana Sałatka z kurczaka z sosem imbirowym sezamowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W blenderze, połączyć Sambal oelek, czosnek, ocet, sos sojowy, cukier i olej sezamowy i proces do gładkiej. Zmiksować w oleju roślinnym aż włączone.
Posmarować szalotki i steki z 1 łyżką sosu i doprawić solą i pieprzem. Grill na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając od czasu do czasu, o 5 minut na szalotki i 8 minut dla średnio rzadkich steków.
Niech steki odpocząć przez 5 minut, a następnie pokroić.
Pokroić szalotki na kawałki 1/2 cala i przenieść do miski.
Dodać edamame, rzodkiewki, rukolę i około 5 łyżek sosu i wrzucić. Ułożyć sałatkę na talerzach i ułożyć pokrojony stek obok.
Pozostały sos skropić stekiem, posypać sezamem i podawać.