Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem

Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 850 kalorii, 127g białka, oraz 27 g tłuszczu. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, sól koszerna, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem, Grillowane kotlety wieprzowe z pomidorowym smakiem brzoskwiniowym, oraz Smak brzoskwini i czerwonej cebuli z grillowanymi kotletami wieprzowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij płytkie X na dnie każdej brzoskwini i pomidora ostrym nożem do parkowania i blanszuj w 2 partiach w 4-ćwiartkowym rondlu z wrzącą wodą 10 sekund.
Przełożyć brzoskwinie i pomidory łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obrać brzoskwinie i pomidory, a następnie połówki brzoskwiń wzdłuż i Wgłębić.
Brzoskwinie pokroić na 1-calowe kawałki. Grubo posiekać pomidory.
Gotować cebulę, imbir, i sól w oleju w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 3 do 4 protokół.
Dodać curry i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Dodaj brzoskwinie i pomidory z sokami, cukrem i sokiem z limonki i gotuj na wolnym ogniu, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gęsta, a brzoskwinie będą miękkie, ale nadal zachowują swój kształt, o 8 protokół.
Przenieść do miski i ostudzić, odsłonięte, a następnie schłodzić, przykryte, co najmniej 8 godzin.
Połącz szalotki, tymianek, sól, ziele angielskie, pieprz, sok z limonki, melasę i ostry sos w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Włożyć wieprzowinę do niereaktywnego naczynia i natrzeć marynatą. Marynować, przykryć i schłodzić, obracając okazjonalnie, 8 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem.
Przygotuj grill do gotowania na średnio gorącym węglu drzewnym( umiarkowane ciepło dla gazu); patrz "procedura grillowania" poniżej.
Wyrzucić marynatę pozostałą w naczyniu, następnie szczotkować wieprzowinę lekko olejem i grillować na lekko naoliwionym stojaku grillowym, obracając od czasu do czasu i często fastrygując olejem, aż termometr włożony ukośnie do środka rejestry mięsa 145 ° F,15 do 25 minut.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na 15 minut. (Temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 68°.)
Podawać wieprzowinę z smakiem.
Hot: kiedy możesz trzymać rękę przez 1 do 2 sekund
Średnio gorący: 3 do 4 sekund
Jeśli korzystasz z grilla gazowego, podgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie, w razie potrzeby, zmniejsz do ciepła określonego w przepisie.
* Dostępne w większości supermarketów i kitchenmarket.com.
* Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, wieprzowina może być gotowana w gorącej lekko naoliwionej dobrze przyprawionej dużej patelni grillowej, aż termometr włożony ukośnie do środka mięsa zarejestruje 145 ° F,15 do 25 minut. * Relish może być wykonany 1 tydzień wcześniej i schłodzony, pokryty. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.