Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem
Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.58 za porcję. Jedna porcja zawiera 850 kalorii, 127g białka, oraz 27 g tłuszczu. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, sól koszerna, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem, Grillowane kotlety wieprzowe z pomidorowym smakiem brzoskwiniowym, oraz Smak brzoskwini i czerwonej cebuli z grillowanymi kotletami wieprzowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wytnij płytkie X na dnie każdej brzoskwini i pomidora ostrym nożem do parkowania i blanszuj w 2 partiach w 4-ćwiartkowym rondlu z wrzącą wodą 10 sekund.
Przełożyć brzoskwinie i pomidory łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obrać brzoskwinie i pomidory, a następnie połówki brzoskwiń wzdłuż i Wgłębić.
Gotować cebulę, imbir, i sól w oleju w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodać curry i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
6
Dodaj brzoskwinie i pomidory z sokami, cukrem i sokiem z limonki i gotuj na wolnym ogniu, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gęsta, a brzoskwinie będą miękkie, ale nadal zachowują swój kształt, o 8 protokół.
Przenieść do miski i ostudzić, odsłonięte, a następnie schłodzić, przykryte, co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Połącz szalotki, tymianek, sól, ziele angielskie, pieprz, sok z limonki, melasę i ostry sos w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Włożyć wieprzowinę do niereaktywnego naczynia i natrzeć marynatą. Marynować, przykryć i schłodzić, obracając okazjonalnie, 8 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4 Szklanki Mąki Pszennej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Przygotuj grill do gotowania na średnio gorącym węglu drzewnym( umiarkowane ciepło dla gazu); patrz "procedura grillowania" poniżej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Wyrzucić marynatę pozostałą w naczyniu, następnie szczotkować wieprzowinę lekko olejem i grillować na lekko naoliwionym stojaku grillowym, obracając od czasu do czasu i często fastrygując olejem, aż termometr włożony ukośnie do środka rejestry mięsa 145 ° F,15 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki Warzywne
3
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na 15 minut. (Temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 68°.)
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
4
Podawać wieprzowinę z smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Procedura Grillowania
1
Hot: kiedy możesz trzymać rękę przez 1 do 2 sekund
2
Średnio gorący: 3 do 4 sekund
3
Niski: 5 do 6 sekund
4
Jeśli korzystasz z grilla gazowego, podgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie, w razie potrzeby, zmniejsz do ciepła określonego w przepisie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
* Dostępne w większości supermarketów i kitchenmarket.com.
1
* Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, wieprzowina może być gotowana w gorącej lekko naoliwionej dobrze przyprawionej dużej patelni grillowej, aż termometr włożony ukośnie do środka mięsa zarejestruje 145 ° F,15 do 25 minut. * Relish może być wykonany 1 tydzień wcześniej i schłodzony, pokryty. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około