Grillowana wieprzowina z salsą z awokado

Nigdy nie można mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc wypróbuj Grillowaną Wieprzowinę z Salsanem z Awokado. Jedna porcja zawiera 321 kalorii , 26 g białka i 19 g tłuszczu . Za 2,0 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 6 osób. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i sycący. Jest idealny na Czwartego Lipca . Jeśli masz pod ręką awokado, sok z limonki, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. To dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 35 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 73% , co jest solidne. Słodkie lassi z awokado - Jak zrobić lassi z awokado - indyjskie awokado , doprawiony grillowany kurczak z salsą z awokado (PALEO) oraz chłodzona zupa z awokado i ogórka z salsą z krewetek i przegrzebków są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj pierwsze pięć składników.
Wlej 1/2 szklanki marynaty do dużej plastikowej torby z możliwością ponownego zamknięcia; dodaj wieprzowinę. Zamknij torbę i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na maksymalnie 2 godziny. Odłóż 1/3 szklanki pozostałej marynaty.
Resztę marynaty włóż do dużej miski; dodaj awokado, pomidory, ogórek, zieloną cebulę, kolendrę, miód, sól i pieprz. Przykryj i schłódź w lodówce do momentu podania.
W małym rondelku połącz galaretkę i odłożoną marynatę. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Natrzyj wieprzowinę przyprawą do steków. Za pomocą szczypiec z długimi uchwytami zwilż ręcznik papierowy olejem kuchennym i lekko posmaruj ruszt grilla. Grilluj bez przykrycia na średnim ogniu lub opiekaj w odległości 4 cali od ognia przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż soki będą klarowne, od czasu do czasu smarując mieszanką galaretki.
Podawać z salsą z awokado.