Grillowana wieprzowina z Currytymi morelami i kapustą Napa

Grillowana wieprzowina z curry morelami i kapustą Napa to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 419 kalorii, 27g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kapustę napa, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wieprzowina Hoisin Z Kapustą Napa, Kulki Wieprzowe Azjatyckie Z Kapustą Napa, oraz Pikantna sałatka z kapusty wieprzowej i Napa.
Instrukcje
Rozpal grilla. W małym rondlu zalać morele wodą i doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia i odstawić na 3 minuty, a następnie odcedzić.
Wieprzowinę natrzeć oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill na umiarkowanie gorącym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 10 protokół.
Pozostaw na 5 minut, a następnie pokrój każdy kawałek na 3 plasterki.
Tymczasem, na dużej patelni, roztopić masło.
Dodać curry i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodać kapustę, morele i rozmaryn, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż kapusta zwiędnie, około 5 minut.
Kapustę i morele przełożyć na talerze, na wierzch polać grillowanymi plastrami wieprzowiny i podawać.