Grillowana szynka i Quesadillas z Mango
Grillowana szynka i Quesadillas z Mango mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 453 kalorie, 19g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Jeśli masz tortille wieloziarniste, zieloną cebulę, chutney z mango i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Pizza z pesto z rukoli, kukurydzą i szynką (wideo), Szynka i mango Quesadillas dla dwojga, oraz Kurczak z grilla i Quesadillas z Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż 2 łyżki chutney z mango na połowę każdej tortilli. Wierzch równomiernie z szynką, serem i cebulą. Fold tortille na pół.
Umieść quesadillas na stojaku z grillem pokrytym natryskiem na średnim ogniu. Grill 2 do 3 minut z każdej strony lub aż złoty i ser topi.
Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.