Grillowana Sałatka z kalmarów i ziemniaków Fingerling

Grillowana Sałatka z kalmarów i ziemniaków Fingerling
Grillowane kalmary i Fingerling Sałatka ziemniaczana wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 346 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką ziemniaki, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka Ziemniaczana Fingerling, Grillowana Sałatka Ziemniaczana Fingerling, oraz Grillowana Sałatka ziemniaczana z fetą, fasolką szparagową i oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w holenderskim piekarniku; dodaj wodę do przykrycia i 3 łyżki soli morskiej. Ziemniaki gotować do miękkości, odcedzić i ostudzić. Przykryć i schłodzić kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Czosnek i 3 kolejne składniki połączyć w dużej misce; dodać kalmary. Przykryć i schłodzić 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Kalmary posypać 1/2 łyżeczki soli morskiej i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
KałamarnicaKałamarnica
4
Kalmary z grilla na średnim ogniu (350 do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
przez 3 minuty z każdej strony lub do nieprzezroczystego.
6
Rurki pociąć na pierścienie; macki zostawić w całości.
7
Połączyć ziemniaki, kalmary, pietruszka, i 1/2 szklanki czerwonego wina Vinaigrette w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
KałamarnicaKałamarnica
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Połączyć pozostałe winegret i zieleni mniszka lekarskiego w dużej misce; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Mniszka LekarskiegoZiele Mniszka Lekarskiego
VinaigretteVinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Podawać sałatkę ziemniaczaną na ubranych zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
ZieloniZieloni
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn