Grillowana Sałatka wołowa z sosem z trawy cytrynowej
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowana Sałatka wołowa z sosem z trawy cytrynowej może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.92 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pieprz, sól, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowany kurczak z sosem Kumkwatowo-cytrynowym, Grillowana Wołowina Z Trawy Cytrynowej, oraz Grillowana sałatka wołowo-pomidorowa z sosem chrzanowym.
Instrukcje
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 9 składników, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Aby przygotować sałatkę, posyp stek solą i pieprzem.
Umieść stek na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z grilla; umieścić na desce do krojenia.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Umieść stek, sałatę i pozostałe składniki w dużej misce.
Wlać sos na sałatkę; wrzucić dobrze do herbu.