Grillowana Sałatka Cebulowa

Grillowana Sałatka Cebulowa
Grillowana Sałatka cebulowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 224 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, sól, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z pomidorów, czerwonej cebuli i rukoli z jajkiem sadzonym, grillowanym Chorizo i grillowanym Provoleto Crostini, Grillowana Sałatka Cebulowa, oraz Grillowana sałatka z czerwonej cebuli i ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 cebulę obrać, a następnie przeciąć na pół od nasady do góry. Pokrój połówki na grube kliny, upewniając się, że część końca korzenia jest przymocowana; pomoże to utrzymać kliny cebuli przed całkowitym rozpadnięciem się na grillu. 2 cebulę zalać 2 łyżkami oliwy z oliwek i odrobiną soli. Przygotuj grill na wysokie, bezpośrednie ciepło. Grill kliny cebuli z każdej strony, aż pojawi się ładne znaki grill, o 3-5 minut na stronie, w zależności od tego, jak gorąco grill jest. Po osiągnięciu znaczników grilla na drugiej stronie każdego klina cebuli, obrócić grill w dół do średnio-niskiej (lub przenieść niektóre węgle z dala od rusztu), przykryć i smażyć przez 15-20 minut, aby zmiękczyć środki cebuli.4 podczas gotowania cebuli, zrobić dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Włożyć musztardę, mieloną szalotkę, czosnek, sól, rozmaryn i ocet do miski blendera i przecier przez kilka sekund. Mikserem na małej prędkości, skropić oliwą z oliwek, aż opatrunek będzie emulgowany. 5 gdy cebula jest ugotowana, wyjmij cebulę z grilla, pokrój i wyrzuć twarde małe końce korzeni oraz wszelkie zewnętrzne skórki, które stały się zbyt wysuszone przez grill.6 wrzucić cebulę z dressingiem i pozostawić do marynowania przez co najmniej 30 minut przed podaniem. Sałatka poprawia się z czasem, jak dressing smaki mieszają się i przenikają cebulę. Świetnie, że do przodu. Potrwa kilka dni schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn