Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z opiekanymi orzechami pekan, serem pleśniowym i miodowym syropem balsamicznym

Grillowana Sałatka brzoskwiniowa z opiekanymi orzechami pekan, serem pleśniowym i miodowym syropem balsamicznym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 254 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1207 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka tymianku, octu balsamicznego, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Sałatka z kurczaka z kukurydzą, brzoskwiniami, serem pleśniowym i syropem Balsamiczno-miodowym, Grillowana Sałatka z kurczaka z brzoskwiniami i miodem z kozim serem i orzechami pekan, oraz Zdrowe i pyszne: mieszane warzywa z gruszkami, pekanami, serem pleśniowym i miodowym sosem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik lub Toster do temperatury 177°.
Rozłóż orzechy pekan na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez 4-6 minut, aż będą aromatyczne. Odłożyć je na cool.In mały rondel, podgrzać miód, ocet balsamiczny, tymianek, czarny pieprz i sól na średnim ogniu. Wymieszać, aby rozpuścić miód i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina jest lekko zagęszczony i syropy, o 10 protokół.
Wyjmij z ognia i pozwól, aby miód syrop balsamiczny ostygł trochę – będzie nadal gęstnieć, gdy ostygnie.Rozgrzej grill panini do wysokiej temperatury.
Po ściętych stronach brzoskwiń posmaruj trochę roztopionym masłem.
Brzoskwinie ułożyć na grillu, pokroić bokiem w dół. Zamknij pokrywę tak, aby górne kraty unosiły się tuż nad brzoskwiniami lub po prostu bardzo lekko je dotykały. Grilluj brzoskwinie, dopóki nie zmiękną i pojawią się ślady grilla, około 4 do 5 minut.Ułóż brzoskwinie pokrojone bokiem nad łóżkiem z rukoli na półmisku. Na wierzch polać prażonymi orzechami pekan i serem pleśniowym, posypać miodowym syropem balsamicznym.