Grillowana Romaine z sosem Guacamole

Grillowana Romaine z sosem Guacamole
Grillowana Romaine z sosem Guacamole jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 131 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, beztłuszczowy jogurt, ser cotija i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Romaine z sosem balsamicznym, Grillowana Romaine z pikantnym sosem Cezar, oraz Grillowana Romaine z kremowym sosem ziołowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450). W małej misce połącz 1 łyżkę. olej z cayenne. Rub romaine mieszaniną oleju. Grill, obracając raz, aż lekko zmięknie i smugi brązowy, 5 do 6 minut w sumie. Ułóż romaine pokroić bokiem na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wir pozostałe 2 łyżeczki. olej, jogurt, sok z limonki, awokado, czosnek, kolendra, sól i 2 1/2 łyżki. woda w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Łyżka sos na romaine i posypać serem i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
* Znaleźć w sklepach spożywczych i rynkach Latino.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn