Grillowana Przepiórka z sosem BBQ z granatu i pomarańczy oraz Tabuuli z komosą ryżową i rozdrobnionym jarmużem

Grillowana Przepiórka z sosem BBQ z granatu i pomarańczy oraz Tabuuli z komosą ryżową i rozdrobnionym jarmużem
Grillowana Przepiórka z granatem i pomarańczowym sosem BBQ i Tabouli z Quinoanem i rozdrobnioną jarmuż może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 8,44 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 998 kalorii, 49g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, sól koszerną, laski cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać quinoa można śledzić to danie główne z Budyń Quinoa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quinoa Tabouli z cytryną czosnek Grillowane krewetki, Kapusta + Posiekana Brukselka Sałatka Z Komosy Ryżowej, oraz Rozdrobniona Sałatka z kapusty + komosa ryżowa z kremowym sosem Tahini.

Instrukcje

1
Umieść komosę ryżową w średnim rondlu, przykryj 1 3/4 szklanki zimnej wody i dopraw solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, obniżyć ogień i gotować, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest miękka, 18 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć pokrywę, puch widelcem i lekko ostudzić.
3
Umieść quinoa w dużej misce; dodać pomidory, mięta, jarmuż, ogórki i cebula i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
JarmużJarmuż
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać oliwę z oliwek, skórki i soki z cytryny i pomarańczy, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodać sos do sałatki i wrzucić do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Im dłuższa sałatka siedzi, tym lepsze stają się smaki.
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj sok z granatów, sok pomarańczowy, melasę z granatów, ocet, cukier, laski cynamonu i skórkę pomarańczową i gotuj do zmniejszenia o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z GranatówMelasa Z Granatów
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Dodać ketchup i gotować przez 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
4
Zdjąć z ognia, ubić musztardę, sól i pieprz i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Usuń laski cynamonu przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
6
Wyjąć około 1 szklanki sosu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Rozgrzać grill do średniej wysokości do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przepiórki posmarować olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem. Umieścić pierś stronę w dół na grillu i gotować około 3 protokół. Flip, szczotka z sosem barbecue, przykryć grill i gotować kolejne 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Przełożyć na talerz i podawać z sosem barbecue i tabouli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy

Składniki

2(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej rzepakowy, do szczotkowaniaOlej rzepakowy, do szczotkowania2laski cynamonulaski cynamonu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Musztarda DijonMusztarda Dijon1Ogórek angielski pokrojony w drobną kostkęOgórek angielski pokrojony w drobną kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże liście mięty, drobno posiekaneświeże liście mięty, drobno posiekane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/2 kufla) pomidory winogronowe, połówki(1/2 kufla) pomidory winogronowe, połówki0(może być lub przeglądać)grubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz1Skórka i sok z 2 cytrynSkórka i sok z 2 cytryn0Skórka i sok z 1 pomarańczySkórka i sok z 1 pomarańczy1mała Gromadakapusta dinozaura, drobno rozdrobnionakapusta dinozaura, drobno rozdrobniona1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz3(zima)jasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1małeCebula hiszpańska pokrojona w kostkęCebula hiszpańska pokrojona w kostkę596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo wyciśnięty sok pomarańczowyświeżo wyciśnięty sok pomarańczowy1Drobno starta skórka z pomarańczyDrobno starta skórka z pomarańczy2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisok z granatówsok z granatów596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimelasa z granatówmelasa z granatów12przepiórki, kości grzbietowe i dolne stawy nóg usunięte, spłaszczone, skrzydła schowaneprzepiórki, kości grzbietowe i dolne stawy nóg usunięte, spłaszczone, skrzydła schowane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikomosa ryżowa, dobrze spłukanakomosa ryżowa, dobrze spłukana1smallsczerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Magazyn